Onze diensten

Geen zorgen met Vercauteren

U WILT UW DRANKEN GRAAG GELEVERD HEBBEN? 

Het is de dag van vandaag belangrijk dat u een minimum aan tijd en energie spendeert aan randactiviteiten zoals het bijhalen en aanvullen van papier, toners e.d. Dit geldt uiteraard ook voor het voorzien in koude en warme dranken. Dranken Vercauteren levert verschillende producten zoals waters, bieren, wijnen en materiaal.

 

HORECA

Al jaar en dag is Dranken Vercauteren een vaste waarde in Londerzeel en omstreken. Door de klantgerichte benadering, uitstekende service en het uitgebreide assortiment zijn wij de ideale partner voor uw horecazaak.

 

Door de beperkte structuur in dit familiebedrijf zijn wij in staat om u als klant persoonlijk en professioneel te benaderen. De producten worden geleverd met ons eigen modern wagenpark, maar indien gewenst kunt U ook de goederen zelf afhalen in ons magazijn.

Wij beschikken over een enorm aanbod (streek)bieren op fles alsook bieren op vat. Dit alles tegen zeer concurrentiële prijzen. Bent u nog niet overtuigd? Wenst u meer informatie over onze horeca service? Vul dan ons contactformulier in.

 

BEDRIJVEN

Heel wat bedrijven voorzien hun personeel van de nodige dranken op de werkvloer. Je zou als werkgever enorm veel tijd en geld kunnen verspillen om dranken zelf af te halen. Laat dat net de reden zijn waarom heel wat bedrijven regio Londerzeel voor onze diensten kiezen. Daarnaast kan u kiezen voor een wekelijkse levering of gewoon op bestelling. U kan dit alles makkelijk via mail doorgeven.

Wanneer u tijdens het eindejaar of bij speciale gelegenheden snel een leuk én “gewenst” relatiecadeau nodig heeft, hoeft u ons enkel te verwittigen en wij zorgen bij onze volgende vaste levering voor een mooi en origineel relatiegeschenk, vanaf een geschenkverpakking bier tot geselecteerde wijnen of champagne in kistjes.

 

SCHOLEN

Melkjes, fruitsappen en waters?

Wij hebben alles in huis voor scholen. Nog opzoek naar een partner voor het schoolfeest of eetfestijn?

Onze ervaren ploeg staat u graag bij tijdens de planning. Wij beschikken immers ook over tal van feestmateriaal zoals frigo’s, tapinstallaties, glazen, spoeltafels, koelwagens, …

Wens u een gepersonaliseerde offerte?

Aarzel dan niet om ons te contacteren. We bieden u daarenboven een speciale schoolkorting en zorgen voor regelmatige leveringen en eventueel het ophalen van leeggoed.

PARTICULIEREN

Dranken Vercauteren biedt u een uitgebreid en verzorgd assortiment aan frisdranken, waters, pils, speciale bieren (trappisten, streekbieren, zware bieren, luxebieren, fruitbieren, …), wijnen, likeuren en sterke dranken. Door onze jarenlange ervaring weten we ons assortiment op die manier samen te stellen zodat elke drank of bier de moeite loont en gerechtvaardigd is om aan u te presenteren. U drinkt al jaren hetzelfde bier waaraan u ondertussen sterk verknocht bent geraakt ? Vraag het ons, en wij tonen u minstens drie bieren die u zullen verbazen, en waarvan u minstens evenveel zal genieten!

Daarnaast beschikken we over een ruim assortiment wijnen, champagnes, likeuren en sterke dranken. Indien u op zoek bent naar een origineel aperitief voor bij de barbeque bieden we u verschillende mogelijkheden op maat van uw voorkeur en smaak. Indien gewenst kan u worden opgenomen in onze wekelijkse ronde voor het ophalen van uw leeggoed en het leveren van uw nieuwe bestelling.

Dranken Vercauteren zorgt naast al dit ook voor uw versnaperingen zoals zwan-worstjes en chips, eventuele extra glazen voor feestjes en zelfs tafels, stoelen, tuintenten, receptietafels, …

Stel uw vraag

Wij proberen u zo snel mogelijk te beantwoorden.